Nyíltan, egyenesen, őszintén magamról, az életemről

2019. szeptember 13. 22:14 - tenshinotamago

Vallomások 1

nem igazán ismeri a nőket, ami azt illeti. nyelvüket nem beszéli, jeleiket észre nem veszi. de gyakran kiveri. nulla.

nőket gyűlöli. KURVÁK VAGYTOK MIND!!! (persze nem, dehogy is)

jönnek a gyengéd érzelmek. simogatás, puhaság. PUHAPÖCS!! sír…ehh..

pink flojdot hallgat meg depesmódot. na! rédióhed nem maradhat el… szóval..

csak csendben meghúzódik, hallgatag. figyel. bambul. ÁÁÁ!!! ez úgyse, az soha. melyik? az ott a sarokban? hm.. talán…á nem.. ha jobban megnézem, az kizárt… fáradt már, hazamegy. ez nem az ő világa.

csak úgy telnek a napok. semmi érdemleges nem történik, jelentéktelen minden. már sajnálni sincs ereje magát. fogyaszt egy kis kultúrát (ritka, hogy mélyet) szól a zene. ambient. belemerül. csókolna, ölelne, cirógatna, de már kiverni se kedve, se ereje. kurvák? ugyan kérem. borozik, kukoricasörözik. egyedül. amikor nem, igazából akkor is. nincs érdemi kapcsolódás. na jó… néha de. rátör a melankólia (Lars te állat, imádlak)… hogyan kell egy nővel beszélni, leszólítsam? várjak csendben? megmondjam neki, hogy mennyire nyomorult, mennyire bullshit, amit mond? vagy egyetértően bólogassak, bamba mosollyal? aha… FASZOM BELÉTEK! ha első verzió az a baj, ha második, az a baj.

nem művész. bár néha (egyre ritkábban) kreatív. vége az inspirációnak, nincs közölni való, unalmas minden (már úgyis tudom a LEGFONTOSABBAT BAZMEG) nem is akar semmit. hja! ez nem vonzó. senkinek se kell, senki sem akarja érteni. (ANTIFÉRFI vagy bazmeg! –szerk. megjegyzése)

ki az az anyámasszonykatonája? az a magába forduló furcsa? na hagyjál, ez még szűz.. biztos vagyok benne, ugye Ancsa? azt se tudja, hol vana  csiklód "Sírok XD"ezzel soha, de soha…

jól van, úgy sem tetszik, rajzolt a szemöldöke, és tetoválása is van a nyakán…hagyjuk…

20190711_155251.jpg 

Címkék: vers
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ittazeletem.blog.hu/api/trackback/id/tr3815080628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nyíltan, egyenesen, őszintén magamról, az életemről
süti beállítások módosítása